Informatie omtrent Covid-19

  1. Home
  2. Corona

Veilig & voorbereid op wintersport met Totally Snow

Jouw wintersport volgens de Covid-19 regelgeving

In navolging van de nieuwe maatregelen opgelegd door de overheid heeft Totally besloten dat er voor vertrek t/m 15 mei 2021 geen vakanties kunnen worden geboekt en dat wij helaas de vakanties met vertrek tot die datum moeten annuleren. Dit doen wij op volgorde van vertrekdatum. Uiterlijk twee weken voor vertrek nemen wij contact met jou op om je reis om te boeken als je dit wenst of om te annuleren.

Deze maatregelen hebben impact op ons allemaal en wij hopen dat iedereen gezond is en blijft. Op deze pagina leggen we uit dat er alleen vakanties kunnen worden uitgevoerd naar gebieden die door onze autoriteiten de code groen of geel hebben gekregen en wat wij eraan doen om dan veilige vakanties aan te bieden. Ook leest u wat er gebeurt als jouw vakantiebestemming code oranje of rood heeft ten tijde van uw vakantie en in welke gevallen u uw vakantie kunt omboeken.

Alleen vakanties naar groene of gele gebieden

Momenteel voeren wij alleen auto- en vliegvakanties uit naar vakantiebestemmingen met code groen en geel. We volgen hiermee de adviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, te raadplegen op www.nederlandwereldwijd.nl. Voor ons is het belangrijkste dat elk aspect van jouw vakantie veilig en volgens de coronamaatregelen verloopt. Daarom bieden we enkel bestemmingen aan die de juiste maatregelen treffen en ervoor zorgen dat u geniet van een veilige en comfortabele vakantie. We laten de keuze aan u, als u besluit niet te gaan dan kunt u tot zes weken voor vertrek uw vakantie kosteloos omboeken. Als u de optie ‘Flexibel omboeken’ heeft gekozen, dan kunt u tot twee weken voor vertrek je vakantie omboeken.

Vakanties naar oranje of rode gebieden

Op dit moment zijn alle vakantiebestemmingen oranje gekleurd. Wanneer jouw vakantiebestemming uiterlijk twee weken voor vertrek een oranje of rood reisadvies heeft, nemen wij contact met u op om de reis om te boeken als u dit wenst of om te annuleren. U ontvangt dan een SGR-voucher of, indien u geboekt heeft met de ‘Geldteruggarantie’, ontvangt u binnen 14 dagen uw geld terug. Lees hieronder meer over onze garanties, waaronder de geldteruggarantie.

Wilt u eerder dan twee weken voor vertrek je reis wijzigen, dan bieden wij u graag de mogelijkheid om uw vakantie om te boeken. Ga hiervoor naar Mijn Totally en kies voor ‘vakantie omboeken’. Dit kan standaard tot zes weken voor vertrek. Wie tot twee weken voor vertrek wilt omboeken, kan de extra flexibele omruilservice bijboeken voor €40 per persoon.

Vragen over uw vakantie?

Uiteraard begrijpen we dat u vragen heeft over uw vakantie, vooral of deze doorgaat of niet. Wij zullen u altijd op tijd informeren en laten uiterlijk twee weken voor vertrek weten als uw vakantie niet door kan gaan. Als u ons een bericht heeft gestuurd, dan kan vanwege de hoge drukte onze reactietijd langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij vragen daarvoor uw begrip, we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Lees ook de meestgestelde vragen de FAQ.