Yeti bestaat 30 jaar & dat vieren ze!

Beleef de week van je leven 

  1. Home
  2. Evenementen
  3. Yeti events

Dé après-ski bar van Frankrijk La Grotte du Yeti (in de volksmond ook wel de Yeti bar genoemd) bestaat 30 jaar en dat vieren ze groots! Al het oud personeel, partners en gasten worden uitgenodigd. Geloof ons: hier wil je bij zijn. Bereid je voor op een week vol party in de leukste kroegen in de bergen. Ga met de voetjes van de vloer in Risoul van 11 tot 18 december of in St Sorlin van 2 tot 9 april.  

En wist je dat Totally op elke bestemming met een Yeti-bar de beste studentenaccomodaties aanbiedt? Als gast van Totally Snow ontvang je bovendien automatisch een Yeti-kaart. Met deze kaart kun je contactloos betalen bij La Grotte du Yeti. Deze kaart zorgt er ook voor dat je slechts €4 betaalt voor een halve liter bier! Wil je 30% korting op al je drankjes gedurende jouw vakantie? Kies dan voor een upgrade van jouw Yeti kaart.  

Diepvries Carnaval van 5-12 maart!

Houd jij van carnaval, flink feesten en sneeuw? Dan mag je Diepvries Carnaval niet missen! Dit is de gezelligste feestweek in de sneeuw met beste artiesten georganiseerd door de Yeti-bar. Scoor je gold card en pak de beste deals. Zo weet je zeker dat je het maximale uit je skireis haalt. Boek nu voor de week van je leven van 5-12 maart.  

Beleef Yeti events:

  • Risoul: 11-18 december   
  • St Sorlin: 2-9 april  
  • Diepvries Carnaval: 5-12 maart 
  • Feest in beste après-ski bar