1. Home
  2. Frankrijk
  3. Les Deux Alpes
  4. Les Deux Alpes
Les Deux Alpes

Wintersport in Les Deux Alpes

Pistes

11
17
49
13
Totaal 90

Liften

6

16

20

Hoogte

3600m
1350m

Gletsjer

1

Loipe

7Km

Funpark

1

Les Deux Alpes

Algemene informatie

Les Deux Alpes, wie kent het niet? Dit mooie skigebied is al jaren één van de bekendste Europese wintersportbestemmingen! Scherpe prijzen, een fantastisch mooi skigebied en nog fantastischere après-ski! First-timers of pro’s, iedereen voelt zich hier snel thuis.

Les Deux Alpes is een langgerekt dorp dat bruist van gezelligheid, want hier vind je veel restaurantjes, bars, clubs en misschien wel de beste après-ski van Frankrijk! De Pano Bar met panoramisch uitzicht is een droomlocatie voor feestjes in de namiddag. Na sluitingstijd glijdt iedereen richting het dal waar de adrenaline van deze laatste afdaling afgeschud wordt in de Prins van Oranje, de vaste ontmoetingsplaats van Nederlanders. 
De uitgaansmogelijkheden zijn verder oneindig. Een aanrader is l’Avalanche, you’ll discover why!

Totally Yeti Bar
La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
Les Deux Alpes
Risoul 

 

Nieuw in seizoen 22/23

De skiliften van Le Diable en Vallée blanche zijn omgebouwd tot hybride liften, wat een combinatie is van een stoeltjeslift en gondellift. Het voordeel hiervan is, is dat je sneller bent waar je wilt zijn. De Jandri Express in Les Deux Alpes wordt ook vernieuwd. Hier zijn ze al mee bezig en ze verwachten er eind 2024 mee klaar te zijn. Deze nieuwe gondel biedt meer comfort en veiligheid wat betreft met weersomstandigheden. De gondel brengt meer passagiers met zich mee (drie keer zoveel!) en je bent eveneens een stuk sneller op bestemming. Win-win!

Voor beginners is het skigebied van Les Deux Alpes toegankelijker gemaakt. Zo zijn er aan de voet van de pistes nieuwe beginnerszones ingevoerd, wat het skivriendelijk maakt voor elk niveau. 

 

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Vrienden Jonge stellen