La Grotte du Yeti

De gezelligste bar in de Franse Alpen

  1. Home
  2. Lagrotteduyeti

Totally Snow x La Grotte du Yeti

Best bar in town!

La Grotte du Yeti zorgt ervoor dat jij in Frankrijk net zo goed kunt après-skiën als in Oostenrijk! Samen zetten we al meer dan 20 jaar verschillende Franse skidorpen op z’n kop. Opzoek naar een typische studenten wintersportbestemming? Dan zit je op een bestemming met een La Grotte du Yeti helemaal goed. Wij bieden op elke bestemming met een Yeti-bar de beste studentenaccommodaties aan. Als gast van Totally Snow ontvang je bij jouw boeking automatisch een Yeti-kaart. Met deze kaart kun je contactloos betalen bij La Grotte du Yeti. Wil je 30% korting op al je drankjes gedurende jouw vakantie? Dan kun je bij het boeken kiezen voor een upgrade van jouw Yeti kaart.    

La Grotte du Yeti organiseert naast de dagelijkse après-ski ook verschillende events. Boek bij Totally Snow je vakantie en je weet zeker dat je niks mist!

  • Grootste locatie
  • Veel mogelijkheden voor groepen
  • Bowlingbaan & Restaurant
  • Groot terras direct aan de piste
  • Mogelijkheden voor groepen
  • Aan Place de Venosc
  • Diner mogelijkheden

Totally Snow programma

Winter, sports and more!

Als gast van Totally Snow hoef jij je absoluut niet te vervelen tijdens je vakantie. Op al onze bestemmingen bieden we een uitgebreid weekprogramma met verschillende activiteiten en diner mogelijkheden. Op alle bestemmingen met een La Grotte du Yeti kun je er vanuit gaan dat deze activiteiten in hun bar en/of terras plaats zal vinden!Groepen

Ga jij komende winter met jouw vereniging of grote vriendengroep op wintersport naar een La Grotte du Yeti bestemming? Dan is het goed om te weten dat er voor groepen speciale deals en mogelijkheden zijn op alle bestemmingen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om met de hele groep te kaasfonduen in de bar of een grote sneeuw-bbq buiten op het terras! Good to know: Alle grote groepsaccommodaties liggen op loopafstand van de La Grotte du Yeti bar (m.u.v. Les Deux Alpes).