Skilessen

  1. Home
  2. Skilessen

Skilessen voor elk niveau!

Regel alles zonder zorgen via Totally Snow

Voor beginners zijn skilessen een belangrijk onderdeel van de vakantie. Het is vaak gezellig en ontzettend goed voor de ontwikkeling van de kwaliteiten op de piste. Professionele skileraars en leraressen helpen duizenden Nederlanders aan het verbeteren van hun techniek. Het maakt niet uit hoe ervaren je bent, via Totally Snow regelen wij een groep die past bij jou niveau! Uiteraard is skiles een fantastische manier om jouw leeftijdsgenoten ècht te leren kennen.

Het is belangrijk dat je de juiste lessen bijboekt:

  • Beginner: 0-1 jaar ervaring
  • Gemiddeld: 2-3 jaar ervaring
  • Gevorderd: 4 jaar ervaring of meer

De lessen worden in de ochtend of in de middag gegeven. Voor de meeste bestemmingen is het niet mogelijk om een voorkeur op te geven. De skischool deelt de lessen in, hier hebben wij geen invloed op. Geven wij tijdens het boeken van de skilessen wel de mogelijkheid om een keus te maken tussen de ochtend of de middag? Houd er dan rekening mee dat ook deze tijden nog onder voorbehoud zijn. Ter plaatse wordt bekend gemaakt op welk moment jouw lessen plaats vinden. Het dagdeel dat wordt geboekt blijft te allen tijde een voorkeur.

Skilessen worden over het algemeen in groepen gegeven. De grootte van de groep is afhankelijk van het aantal reizigers dat een les heeft geboekt. 

  • Wintersport voor jongeren
  • Altijd inclusief skipas
  • Extra activiteiten op en naast de piste

Bekijk hier ons volledige aanbod