Totally Snowjam

  1. Home
  2. Totally Snowjam - NK & BK Freestyle

Totally Snowjam: NK & BK Freestyle 2018

Het grootste snowevent van de Benelux


Snowjam zorgt een week lang 24/7 voor sfeer en spektakel. Overdag strijden de beste riders van de Benelux voor hun nationale titel in de categorieën freestyle snowboard en ski en voor de eer van hun vaderland. Daarna starten de partytunes op de buitenpodia en tovert Snowjam Les Deux Alpes om tot het grootste bergfestival van Frankrijk. Alles gebeurt op de piste, van de wedstrijden overdag en de festivals in de avonduren tot het verblijf in de nacht.

Wil jij bij dit toffe event aanwezig zijn? Boek dan bij Sunweb jouw accommodatie in Les Deux Alpes van 7 tot en met 14 april 2018. In de boekingsstappen kun je de tickets van Totally Snowjam NK & BK Freestyle 2018 onder Arrangement  bijboeken en zorg je ervoor dat jij er dit jaar bij bent!

Freestyle

Tijdens deze week worden het NK en BK freestyle gehouden. De Nederlandse en Belgische kampioenschappen specifiek voor de freestyle disciplines big air, halfpipe en slopestyle. Ook vindt de Battle of the Lowlands plaats, waarbij zal blijken welk land als beste uit de strijd komt.