De voordelen van Totally Snow

  1. Home
  2. Totally Voordeel

Waarom boek jij bij Totally Snow?

Totally Snow denkt met jou mee!

Totally Snow is onderdeel van de Sunweb Group. Samen doen wij er alles aan om jouw veiligheid te garanderen. Om dit te kunnen doen werken wij samen met verschillende partijen en controleren wij onze partners op bestemmingen op veiligheid en hygiëne. Check hieronder de lijst wat wij doen om jouw wintersport nog beter te maken!

Onze reisleiding staat 24/7 voor je klaar

Wij zorgen er voor dat je onze reisleiding altijd kunt bereiken bij problemen. Of het nu gaat om de gezondheid van jou of je reismaatjes, problemen met je accommodatie of behoefte aan extra informatie binnen jouw skigebied. Onze reisleiding doet er alles aan om jouw verblijf zo perfect mogelijk te maken. Daarnaast organiseren wij in samenwerking met de reisleiding extra activiteiten in de sneeuw. Uiteraard volledig Corona-proof.


Repatriëringsgarantie

De veiligheid van jou en je vrienden is onze hoogste prioriteit. Als je een vakantie incl. vlucht of busreis bij ons boekt, word je automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie. Mocht het reisadvies tijdens jouw verblijf van positief naar negatief wijzigen, zorgen wij voor een veilige terugreis naar huis.


Hoe werkt het?
We bespreken samen de aanpak op basis van de beschikbare informatie en de situatie op je bestemming. Wanneer een onmiddellijke terugkeer de beste optie is, regelen we dat. Mocht je de vakantie in alle veiligheid voort kunnen zetten, helpen wij je hier uiteraard ook graag mee. 

 

Prijsgarantie

Reizigers die hun vakantie bij Totally Snow  hebben geboekt hoeven zich geen zorgen te maken! Wij houden de prijzen hetzelfde voor alle reizigers waarbij hun vakantie is geannuleerd vanwege de Covid-19 uitbraak.

Wij zorgen ervoor dat je dezelfde vakantie nog een keer kunt boeken voor exact dezelfde prijs dankzij onze prijsgarantie. Door onze prijzen hetzelfde te houden hopen wij zekerheid en rust te kunnen bieden. 

 

Veilig op wintersport

Wij vinden de gezondheid en veiligheid van onze gasten in deze tijden zeer belangrijk. Met onze mensen op kantoor en op bestemming staan wij klaar om jou de service te bieden die je van ons mag verwachten.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt over het reizen naar jouw bestemming in tijden van corona. Daarom reizen wij in alle momenten van jouw vakantie met je mee en hebben wij voor je uitgeschreven hoe wij ons hebben voorbereid en hoe jij dat kan doen. Wij wensen je een veilige reis toe!

 

Financiële zekerheid

Totally Snow begrijpt jouw behoefte aan financiële zekerheid over jouw vakantie, juist in deze tijden. Om onze klanten deze zekerheid te kunnen bieden zijn wij aangesloten bij de Stichting Garantiefronds Reisgelden. Hiermee kunnen wij garanderen dat je jouw vooruitbetaalde reisgeld niet kwijt bent, zelfs wanneer wij de vakantie niet meer kunnen leveren.