Actievoowaarden

  1. Home
  2. Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Totally actiecodes
•    Acties en actiecodes zijn niet bruikbaar in combinatie met andere Totally acties (codes), kortingen (incl. groepsreizen) of reischeques.
•    Actiecode invullen tijdens 'stap 2' van de online boeking.
•    Indien telefonische boeking dan de kortingscode direct aangeven.
•    Actiecodes zijn niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen.
•    Korting is geldig per boeking.

Totally reischeques en gewonnen reizen
De reischeques die worden uitgegeven door Totally zijn persoonsgebonden en kunnen niet in geld worden uitgekeerd. Je kunt ze niet gebruiken in combinatie met andere acties of kortingen.

De cheques zijn
 inclusief busreis, appartement en skipas en exclusief reis- en annuleringsverzekering, (verplichte) toeslagen en reserveringskosten. Daarnaast zijn de cheques niet te besteden tijdens schoolvakanties en zijn ze geldig t/m 1 jaar na uitgifte.
•    De cheques zijn altijd bedoeld voor 1 persoon, tenzij anders vermeld.
•    Bij de 10-daagse reis zit een 6-daagse skipas inbegrepen.
•    Bij de Mini Ski zit een 3-daagse skipas inbegrepen.

Prijzen t.b.v. acties/actiecodes/reischeques
Totally wil iedereen evenveel kans geven om een prijs te winnen. Daarom zijn prijswinnaars van onze acties voor de periode van 3 maanden uitgesloten van deelname aan andere Totally (verbonden) acties. Deze actievoorwaarden zijn een aanvulling op de algemene voorwaarden van Totally.

Facebook- en Instagramacties
Wanneer je door Totally op de foto bent gezet geef je Totally de toestemming om deze foto’s te gebruiken. Dit betekent iedere vorm van vermenigvuldiging, verspreiding en/of vertoning daarvan.

1. Prijswinnaars van Facebook- en Instagramacties ontvangen bericht via Facebook of Instagram. Als de prijswinnaar, binnen 4 weken na bekendmaking van de prijsuitslag, niet heeft gereageerd dan behoudt Totally zich het recht om een andere winnaar aan te wijzen.
2. Gewonnen vakanties zijn inclusief busreis, appartement en skipas en exclusief reis- en annuleringsverzekering, (verplichte) toeslagen en optionele producten zoals skiles en skihuur.
3. De prijzen zijn persoonsgebonden en kunnen niet in geld worden uitgekeerd. Je kunt ze niet gebruiken in combinatie met andere acties of kortingen.
4. Indien de actie op een oneerlijke of onwettige wijze werd beïnvloed, behoudt Totally het recht om prijzen niet uit te keren en deelnemers uit te sluiten van de wedstrijd.
5. Totally behoudt zich het recht om de actie op elk moment zonder melding van redeneren te beëindigen en de gecommuniceerde regels, prijzen, actieperiode en voorwaarden te wijzigen.
6. Totally is niet aansprakelijk voor enigerlei schade die mogelijk kan ontstaan door een gewonnen prijs.
7. Het delen van de actie heeft invloed op je winkans. Dit wordt bijgehouden door een intern systeem. Iedere deling op Facebook of Instagram vergroot de kans om te winnen.
8. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
9. Aan deze voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend.
10. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te zijn met de bovenstaande voorwaarden.
11. Een actie is voor enkel voor Facebook- en Instagramfans. Je wordt fan van Totally door op http://www.facebook.com/Husk.nl op “vind ik leuk” te klikken of door Totally te volgen op Instagram.
12. Door mee te doen aan de wedstrijd wordt je e-mailadres opgenomen in het Totally direct marketing bestand. Husk Studentenreizen zal je na afloop van de actie een nieuwsbrief versturen met een voordeel en de mogelijkheid om je uit het nieuwsbriefbestand uit te schrijven.