Boeken en Betalen

  1. Home
  2. Boeken

Informatie over boeken en betalen

Aansprakelijkheid bij boeking
De hoofdboeker is aansprakelijk en verantwoordelijk voor de gehele boeking. De hoofdboeker is de eerste deelnemer die ingevoerd wordt bij de boeking. Alle correspondentie verloopt via het mailadres van de hoofdboeker.

Boeking op aanvraag
Wanneer Totally in haar eigen voorraad geen appartement of kamer meer beschikbaar heeft, is het soms mogelijk om bij de accommodatieverschaffer na te vragen of er in hun voorraad nog een appartement of kamer beschikbaar is.

Heb je de vakantie op aanvraag geboekt, dan krijg je ongeveer binnen 5 dagen antwoord op jouw aanvraag. Is de aanvraag akkoord dan ontvang je de factuur per mail. Is de aanvraag niet akkoord dan neemt het Contact Center contact met je op.

Houd er rekening mee dat er op een boekingen op aanvraag geen bedenktijd van toepassing is.

Bedenktijd
Op de meeste vakanties biedt Totally bedenktijd aan. Tijdens de boekingsstappen geven wij het duidelijk aan als jouw vakantie recht heeft op bedenktijd.

Bedenktijd betekent dat jij jouw boeking binnen 3 dagen kosteloos kunt omboeken of annuleren. Zo kun jij zonder problemen met jouw reisgezelschap overleggen of jij de ultieme wintersportvakantie hebt ingeboekt.

Je annuleert jouw vakantie gemakkelijk kosteloos binnen de 3 dagen bedenktijd via 
Mijn Totally. Je kunt dan gelijk via onze website jouw nieuwe vakantie inboeken. Voor het omboeken van jouw vakantie kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Binnen 10 weken voor vertrek boeken
Kort voor vertrek kunnen wij een vakantie helaas niet meer kosteloos annuleren of omboeken. Daarom bieden wij alleen bedenktijd aan op vakanties die buiten 10 weken voor vertrek worden geboekt.

Boeking op aanvraag
Omdat wij voor jou gaan aanvragen of wij een extra kamer kunnen inkopen, kunnen wij op een boeking op aanvraag helaas geen bedenktijd aanbieden.

Het wettelijke herroepingsrecht is niet van toepassing op de bij Sunweb af te nemen reizen, omdat het gaat om diensten betreffende logies en vervoer, te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode. Echter, indien je een boeking hebt gemaakt uit het aanbod van Sunweb via onze website of ons Contact Center, dan heb je de mogelijkheid om binnen eerder genoemde termijn jouw boeking gratis te annuleren wanneer jouw vakantie voldoet aan de voorwaarden. Bij Sunweb hanteren we een ruimere regeling dan de ANVR Reisvoorwaarden jouw geven in art 1.3 van de ANVR Reisvoorwaarden.

Boeken en betalen
Op het moment dat je alle gegevens hebt doorgegeven en akkoord bent gegaan met de voorwaarden, beschouwt Totally dit als een definitieve boeking. Bij wijzigingen en annuleringen worden de algemene Totally voorwaarden gehanteerd. Ook een boeking op aanvraag beschouwt Totally een definitieve boeking.

ANVR-consumentenvoorwaarden
De ANVR-consumentenvoorwaarden zijn van toepassing op jouw boeking. Vanaf 1 april 2016 gelden er nieuwe voorwaarden. Er zijn een aantal wezenlijke wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de oude voorwaarden en we raden je dan ook aan om de ANVR-consumentenvoorwaarden aandachtig door te lezen.

Betalen
De aanbetaling bestaat uit de reserveringskosten, het calamiteitenfonds, de kosten van een eventueel afgesloten reis- en/of annuleringsverzekering, de poliskosten wanneer je een verzekering hebt afgesloten en 30% over de overige reisonderdelen. Dit bedrag dient binnen 7 dagen na boeken op onze rekening te staan. Houd hierbij rekening met de verwerkingstijd van de verschillende wijzen van betaling. Ook dienen de kosten van de annuleringsverzekering en reserveringskosten direct te worden voldaan. Het restantbedrag dient zes weken voor vertrek bij Totally binnen te zijn. Wanneer je binnen zes weken voor vertrek boekt, dien je het totale bedrag in één keer over te maken.

Betalingsmogelijkheden
iDeal
De snelste en makkelijkste manier om je vakantie te betalen is via iDeal. De betaling is direct bij ons binnen en loopt automatisch door in je boeking. Via 
Mijn Totally kun je jouw vakantie met iDeal betalen.

Internetbankieren
Via jouw bank kun je de betaling overmaken met internetbankieren. Het is belangrijk dat je bij de overschrijving jouw boekingsnummer vermeld. Houd er rekening mee dat door verschil in banken het een aantal dagen kan duren voordat de betaling verwerkt is in jouw boeking.

De betaling maak je over naar:
Rekeningnummer: NL03RABO 0121 954 609
Bic/Swift code: RABONL2U
T.N.V. Totally te Rotterdam

Het maken van een boeking
Je kunt de vakantie alleen direct bij Totally boeken. Deze kun je niet via het reisbureau boeken. De vakantie kun je boeken via onze website, mail (info@husk.nl) of telefonisch via 0900-8822.

Leeftijd
Totally is een reisorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van vakanties voor studenten en jongeren. Het product is daar dan ook op toegespitst. Wij hanteren bijvoorbeeld geen kinder-/familiekortingen en ook zijn er geen kinderfaciliteiten beschikbaar.

Een vakantie boeken op basis van busvervoer is mogelijk vanaf 16 tot en met 30 jaar. Personen ouder dan 30 jaar kunnen een vakantie boeken op basis van eigen vervoer.

Minimum aantal deelnemers
Voor al onze vakanties geldt een minimum aantal deelnemers van 20 bij 2 weken voor vertrek. Wanneer er minder dan 20 reizigers hebben geboekt heeft Totally het recht om de vakantie te annuleren. Wanneer dit voorkomt wordt er altijd contact met je opgenomen.