Wintersport tijdens Corona

Veilig op vakantie

  1. Home
  2. Corona
  3. wintersport tijdens corona

Jouw Totally Snow Wintersport

Bijzondere tijden, dezelfde vette wintersport!

Hoe je het ook bekijkt, deze winter wordt er een zoals we die nog nooit hebben meegemaakt. Het coronavirus en de bijkomende veiligheidsmaatregelen zorgen ervoor dat jouw wintersport er net iets anders zal uitzien dan je gewoon bent, en tegelijk ook helemaal niet. Skiën blijft nog altijd even leuk, de bergen zullen er nog altijd staan, de sneeuw zal nog altijd blijven vallen en het Franse bier zal nog altijd niet te drinken zijn. Maar Totally Snow zou Totally Snow niet zijn als we er niet alles aan zouden doen om al onze gasten toch een fantastische tijd te bezorgen. 

Veiligheid staat altijd op de eerste plaats

Veiligheid staat altijd op de eerst plaats, no matter what. Bij Totally Snow staan we in nauw contact met de lokale autoriteiten en ons grote netwerk aan partners waardoor we steeds op de hoogte zijn van de meeste recente ontwikkelingen op onze bestemmingen. In het belang van onze gasten, lokale bewoners en onze eigen crew zullen we er steeds voor zorgen dat alles veilig en volgens de geldende regels gebeurd. Social distancing blijft het nieuwe normaal.

Skiën blijft genieten

Afdalen van vers geprepareerde pistes, genieten van het indrukwekkende uitzicht en ondertussen nog een kleurtje opdoen. Skiën blijft een geweldige sport! De heerlijke berglucht en de gigantische oppervlakte van een skigebied zorgen alvast voor geschikte veiligheidsomstandigheden. Elk skigebied zal daarnaast wel aangepaste maatregelen nemen om ieders veiligheid te garanderen. Zo zullen mondkapjes of een 'buff' in de liften verplicht worden en blijft social distancing in publieke ruimtes wel de norm. Deze maatregelen kunnen verschillen van gebied tot gebied maar hierover zullen we alle gasten voor en tijdens hun vakantie altijd duidelijk inlichten. 

Outdoor Après-ski

Après-ski is een bijna niet weg te denken onderdeel van je wintersport. Samen biertjes drinken en dansen zal zeker nog mogelijk zijn maar het zal er iets anders uitzien in het Corona tijdperk. Totally Snow en haar partnerbars zijn voorbereid op alle mogelijke scenario's. Alles is natuurlijk afhankelijk van de situatie op het moment van jouw reis maar Après-ski zal voornamelijk in de buitenlucht gebeuren en social distancing blijft de norm. Het terras van de bars zal groter gemaakt worden en meerdere Après-ski's zullen opgezet worden per dorp om overbevolking te vermijden. Eén ding is wel zeker, Après-skiën zal je. Pinky promise!

Having fun is not a crime

Zoals je dat gewend bent van Totally Snow zullen we ook dit jaar weer met een geweldig programma klaar staan. De gigantische ruimte en heerlijke buitenlucht in de Alpen geeft ons voldoende mogelijkheden om ook naast de piste leuke activiteiten te doen. Welke activiteiten we dit seizoen uit onze Totally Snow hoed zullen toveren houden we nog eventjes geheim maar verwacht sowieso some serious snowfun! Goede gewoontes leren we bij Totally Snow niet af, onze partnermerken zullen nog altijd voor je klaar staan met een gratis biertje of wat lekkers na een dag skiën.

Onze crew staat 24/7 voor je klaar!

Onze Totally Snow crew staat 24/7 voor jou klaar. We beschikken over een professioneel opgeleid team die je bestemming als hun broekzak kennen en altijd klaar staan om je te helpen met al je vragen of problemen. Ze ontvangen je in het skigebied zodra je uit de bus stapt, brengen je op de hoogte van alle geldende veiligheidsmaatregelen, overhandigen de sleutels van je gedesinfecteerde kamer en zetten je na een fantastische week weer veilig op de bus naar huis. Check zeker je welkomstenveloppe want die zit vol goede deals voor de nabijgelegen bars en restaurants.