Geldteruggarantie

  1. Home
  2. Geld terug garantie

Geldteruggarantie

Geld terug in geval van code oranje of rood vanwege COVID-19

Kijk jij er al naar uit om jouw volgende vakantie te gaan plannen maar ben je bang dat je je geld niet terug krijgt bij een aangepast reisadvies? Heb je een voucher en wil je niet nogmaals een voucher ontvangen bij een annulering ten gevolge van COVID-19? We weten niet precies hoe de reisadviezen er in de toekomst uit gaan zien, maar Totally Snow werkt er hard aan om jou een zorgeloze aanloop naar je vakantie te bezorgen met onze geldteruggarantie. 

Bij Totally Snow garanderen wij, dat als het reisadvies voor je bestemming binnen 2 weken voor vertrek wegens COVID-19 op code rood of oranje staat,  je gegarandeerd je geld terugkrijgt, ook als je betaald hebt met een voucher. Dit geldt voor alle nieuwe vakanties geboekt na 24 september 2020 met vertrekdatum vanaf 15 december 2020. Zelfs wanneer de reisbranche wettelijk gezien alternatieven mag aanbieden, zoals vouchers, krijg je met de geldteruggarantie van Totally Snow gewoon jouw betaling teruggestort binnen twee weken nadat jouw reis is geannuleerd. Bekijk hier de volledige voorwaarden en hoe de geldteruggarantie werkt.

• De geldteruggarantie geldt nog niet als het reisadvies wordt aangepast 6 weken voor je vertrek. Staat de bestemming 2 weken voor vertrek nog steeds op code rood of oranje, heb je het recht op de geldteruggarantie.

Waarom nu de geldteruggarantie?

24 september 2020

De voucher was en is een belangrijke en noodzakelijke oplossing tijdens deze wereldwijde pandemie. Door te luisteren naar de wensen van onze klanten kunnen we voor vakanties met vertrek vanaf 15 december 2020 de geldteruggarantie aanbieden, mede dankzij een goede samenwerking met onze partners.