Over Totally Snow

De vetste wintersport reizen

  1. Home
  2. Over Totally Snow
Totally Snow | Buff

Wat regelt Totally Snow voor mij?

Dit kan je verwachten op een Totally Snow bestemming

  • 24/7 reisleiding 
  • Je skipas ligt al klaar bij aankomst
  • Gratis gebruik van bagagerie als je met de bus aankomt 
  • De beste deal voor materiaalhuur op locatie
  • Bijboeken van de tofste activiteiten in de sneeuw
  • Repatriëring in geval van nood
  • ANVR & SGR reiszekerheden

Koffers ingepakt, board/ski's gewaxt, jij bent klaar om te gaan!

Wat je van Totally Snow kan verwachten 

Het is vrijdagmiddag en je staat er helemaal klaar voor, dalijk komt de bus aanrijden en dan gaat het beginnen, jullie wintersportvakantie! Die busreis is even bikkelen, maar bij aankomst maakt de frisse berglucht én een lekkere bak koffie met een Franse croissant het helemaal goed.

Bij Totally Snow zorgen we ervoor dat je warm onthaald wordt op bestemming door onze reisleiding. Onder het genot van een bakje koffie met een croissantje geven we je eerst de gelegenheid om even bij te komen van de reis. Onze reisleiding heeft jullie skipassen alvast opgehaald bij het skipassenbureau. De Skiset (materiaalverhuurder) is op de hoogte van jullie komst waardoor het ophalen van materiaal soepel verloopt. Ski’s vergeten bij te boeken? Geen probleem! De reisleiding heeft op locatie altijd nog een goede korting voor je geregeld.

De hele week organiseren we leuke activiteiten waarbij we je graag welkom heten!

Totally Snow 

Alles-in-1 voor de beste wintersportreis voor jongeren en studenten! 

Totally Snow (voorheen Husk) is dé reisorganisatie als het gaat om studentenwintersport reizen. Sinds 1998 organiseren wij wintersportreizen naar Frankrijk. Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij vakanties aanbieden naar de tofste locaties in de Alpen. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Frankrijk en Denemarken is Totally Snow zeer actief als wintersportmerk voor jongeren!

Een bestemming is pas een Totally Snow bestemming als alle ingrediënten aanwezig zijn voor de perfecte wintersport voor jongeren/studenten. Daarbij kijken we niet alleen naar het aantal kilometers piste of de hoogte van een gebied, maar vooral ook of de accommodaties geschikt zijn voor jongeren en of er genoeg te doen is.

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat je op vakantie echt zorgeloos kan genieten. We hebben daarom op al onze Totally Snow bestemmingen reisleiding die 24/7 voor jou klaar staat. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de Franse eigenaresse van de accommodatie.

 

Wanneer is een bestemming een echte Totally Snow bestemming?

Op onze populairste bestemmingen bieden we het hele wintersport seizoen een tof programma aan met verschillende activiteiten naast het skiën. Boek je een Totally Snow bestemming, dan weet je zeker dat je op bestemming zit met heel veel andere jongeren/studenten. Helemaal enthousiast geworden? Dan vind je hieronder alle 100% Totally Snow bestemmingen.

Alpe d'Huez

Frankrijk, Grand Domaine Ski

Les Deux Alpes

Frankrijk, Les Deux Alpes

Totally Snow | Risoul, Les Melezes

Risoul

Frankrijk, La Forêt Blanche

Val Thorens

Frankrijk, Les Trois Vallées